Άρης: Άρχισε προετοιμασία για τον Ατρόμητο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το διήμερο ρεπό τους. Οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Βικελίδης», στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Superleague. O Μίκαελ Ένινγκ τους περίμενε με πρόγραμμα υψηλής έντασης, αφού θέλει να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές για συνεχόμενα ματς, με μεγάλη ένταση. […]

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το διήμερο ρεπό τους. Οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Βικελίδης», στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Superleague.

O Μίκαελ Ένινγκ τους περίμενε με πρόγραμμα υψηλής έντασης, αφού θέλει να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές για συνεχόμενα ματς, με μεγάλη ένταση. Το πρόγραμμα του Άρη θα δυσκολέψει, αφού εκτός από τα Play Off έχει και τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Επιπλέον, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Κυριακή έναν αντίπαλο που θα «καίγεται» για βαθμούς. Ο Ατρόμητος έχει λίγες ελπίδες να πάρει μέρος στα Play Off και θα τις εξαντλήσει στη Θεσσαλονίκη. Από την άλλη, ο Άρης δεν θέλει να αυξηθεί η διαφορά των επτά βαθμών από τον Παναθηναϊκό, μήπως και προλάβει την τετράδα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook