Παναθηναϊκός: Μίλησε με τον Δώνη ο Ρόκα

Τετ-α-τετ με τον Γιώργο Δώνη είχε την Δευτέρα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, με τον Ισπανό σε ρόλο «πυροσβέστη» να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να φέρει πιο κοντά τον Ελληνα προπονητή με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Ιβηρας στη συνομιλία που είχε με τον τεχνικό του Τριφυλλιού στο Κορωπί προσπάθησε να εξομαλύνει […]

Τετ-α-τετ με τον Γιώργο Δώνη είχε την Δευτέρα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, με τον Ισπανό σε ρόλο «πυροσβέστη» να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να φέρει πιο κοντά τον Ελληνα προπονητή με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Ιβηρας στη συνομιλία που είχε με τον τεχνικό του Τριφυλλιού στο Κορωπί προσπάθησε να εξομαλύνει την κατάσταση και να πείσει τον Γιώργο Δώνη ότι έχει γίνει παρεξήγηση και δεν του μεταφέρθηκαν σωστά τα λόγια της διοίκησης. Ο Τσάβι Ρόκα είπε επίσης στον έμπειρο κόουτς ότι θα πρέπει να συναντηθεί άμεσα με τον Γιάννη Αλαφούζο και να θέσουν επί τάπητος το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, προκειμένου να βρεθεί λύση και να συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ισπανός μίλησε και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, ζητώντας του να βάλει νερό στο κρασί του και να τα βρει με τον Γιώργο Δώνη για το καλό της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε βρίσκεται λίγο πριν τα πλέι οφ και άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο γνωρίζουν πως η ομάδα θα πρέπει να είναι ήρεμη και ενωμένη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συζήτηση του Ισπανού με τον Δώνη δεν περιλάμβανε μεταγραφικά θέματα και φυσικά ούτε το όνομα του Φραν Βέλεθ.

Με τις συναντήσεις που είχε ο Τσάβι Ρόκα προσπάθησε να βοηθήσει στην εξομάλυνση της κατάστασης και να προετοιμάσει το έδαφος για να συναντηθούν οι δύο άνδρες το επόμενο διάστημα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook