Ανάρτηση Ευρώπης από Καρυπίδη (pic)

Ο Άρης είναι και μαθηματικά πλέον στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος, μετά την ήττα της Ξάνθης από τον Ατρόμητο, εξασφαλίζοντας παράλληλα και ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής του χρόνου λόγω τιμωρίας. Μάλιστα, οι «κίτρινοι» πετυχαίνουν συνεχόμενη έξοδο στην Ευρώπη για δεύτερη χρονιά μετά από μια δωδεκαετία, καθώς η προηγούμενη φορά […]

Ο Άρης είναι και μαθηματικά πλέον στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος, μετά την ήττα της Ξάνθης από τον Ατρόμητο, εξασφαλίζοντας παράλληλα και ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής του χρόνου λόγω τιμωρίας.

Μάλιστα, οι «κίτρινοι» πετυχαίνουν συνεχόμενη έξοδο στην Ευρώπη για δεύτερη χρονιά μετά από μια δωδεκαετία, καθώς η προηγούμενη φορά που έπαιξαν δυο διαδοχικές σεζόν ήταν τις περιόδους 2006-07 και 2007-08.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πανηγύρισε την επίτευξη του σημαντικού για την ομάδα στόχου με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ομαδική φωτογραφία των ποδοσφαιριστών του Άρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Europa league.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TLK (@theodorkaripidis) στις

© Πηγή: to10.gr