Δάρας: «Αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε ο Παπαβασιλείου»

Ο Χρήστος Δάρας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Livesport αναφέρθηκε στον Νίκι Παπαβασιλείου και τον τρόπο που αποχώρησε και μίλησε για αντιεπαγγελματισμό.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Πανιωνίου τόνισε πως ο Κύπριος προπονητής δεν είχε ενημερώσει κανέναν για τις επαφές του με την αιγυπτιακή ομάδα ούτε για το ταξίδι του στην χώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει. Σ’ αυτό το παιχνίδι παίζουμε τη χρονιά μας. Η κοινή γνώμη δεν είναι υπέρ του. Εάν ήθελε να αποχωρήσει, ας το έκανε πολύ πιο νωρίς, όταν είχε ατυχή αποτελέσματα. Αποχώρησε παραμονές ενός αγώνα που για μας είναι όλη η χρονιά. Άφησε μία ομάδα μέσω της οποίας αναδείχτηκε και τον έμαθε ο κόσμος. Ήταν άκομψο να έχει ήδη πάει στην Αίγυπτο και να μιλήσει με άλλη ομάδα. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Πανιωνίου και συνέχισε απαντώντας στα παράπονα τα οποία εκφράζονται από την πλευρά του προπονητή ότι δεν του δόθηκε η δυνατότητα να κάνει μεταγραφές και να ενισχυθεί η ομάδα.

«Φθηνή δικαιολογία. Οκτώ σερί ήττες έκανε, τώρα το θυμήθηκε; Στη 17η ομάδα της Αιγύπτου θα έχει μεταγραφές; Ήρθες, σε έμαθε ο κόσμος, επαγγελματικά και μόνο δεν αποχωρείς λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της χρονιάς. Όταν φύγει από την Αίγυπτο, οι πόρτες συνεργασίας με ομάδες της Superleague στενεύουν, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά. Άκομψο και αντιεπαγγελματικό», κατέληξε.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook