Παναθηναϊκός: Ο Ινσούα παλεύει για την ανατροπή

Δεν είναι ενθαρρυντικά τα νέα για τη συμμετοχή του Εμάνουελ Ινσούα στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε θεραπεία τη Δευτέρα, αφού το δεξί γόνατο του παραμένει πρησμένο και συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες για να αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά, οι ελπίδες του Ινσούα στηρίζονται στη θέληση του να προλάβει […]

Δεν είναι ενθαρρυντικά τα νέα για τη συμμετοχή του Εμάνουελ Ινσούα στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε θεραπεία τη Δευτέρα, αφού το δεξί γόνατο του παραμένει πρησμένο και συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες για να αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά, οι ελπίδες του Ινσούα στηρίζονται στη θέληση του να προλάβει τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Ο Αργεντινός τονίζει στον προπονητή και στους συμπαίκτες του ότι δεν διανοείται να απουσιάσει από ένα κρίσιμο παιχνίδι και θα δηλώσει «παρών» στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να παίξει ο Ινσούα. Ο Δώνης δεν θα ρισκάρει μία υποτροπή και αν δεν έχει την έγκριση του ιατρικού επιτελείου, θα τον αποκλείσει από την αποστολή. Ο Ινσούα θα δοκιμάσει την Τρίτη να προπονηθεί, προκειμένου να εξαντλήσει τα περιθώρια…

Στο μεταξύ, όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν κορόιδο, εξασκήθηκαν στα τελειώματα και έδωσαν παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Πριν την προπόνηση, ο Δώνης τους συγκέντρωσε στην αίθουσα του βίντεο και τους έδειξε στιγμιότυπα από παιχνίδια του ΠΑΟΚ, δίνοντας και οδηγίες.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook