ΕΠΟ: Παραμένει ο νόμος περί υποβιβασμού για την πολϋιδιοκτησία!

Η διοίκηση της ΕΠΟ στην συνάντηση με την UEFA που έκανε και με τον ίδιο τον πρόεδρό της, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εισέπραξε στήριξη αλλά και το γεγονός πως ο Πειθαρχικός Κώδικας δεν αλλάζει μεσούσης της περιόδου.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε την Πέμπτη, στην έδρα της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Νιόν της Ελβετίας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. Στην διάρκεια της συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ ο Τσέφεριν εκδήλωσε την πρόθεσή του να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την ΕΠΟ και την χώρα μας. Η ΕΠΟ εισέπραξε την στήριξή του, όπως και ότι η τάση είναι να μην αλλάζει ο Πειθαρχικός Κώδικας μεσούσης της περιόδου, κάτι που προφανώς αφορά και την υπόθεση των ΠΑΟΚ – Ξάνθη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Τσέφεριν ο Γραμμένος, συνοδευόμενος από τον Ταμία της ΕΠΟ, Περικλή Λασκαράκη και το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Λεωνίδα Θωμαΐδη, είχαν συνάντηση και συνεργασία επί πολλών θεμάτων με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA. Πάντα σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από μέρους της ΕΠΟ επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση και πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω της συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών βάσει των συμφωνηθέντων με την FIFA και την UEFA.

gazzeta.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook