Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η επέκταση με Αθανασακόπουλο

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο και τον Παναθηναϊκό. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η ακαδημία του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2022. Αναλυτικά η ανακοίνωση […]

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο και τον Παναθηναϊκό. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η ακαδημία του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Παραμένει στον Παναθηναϊκό έως το 2022.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Ανδρέα Αθανασακόπουλου έως το 2022. Γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 2001 στην Πάτρα ο Αθανασακόπουλος διανύει την τρίτη σεζόν του στο Τριφύλλι. Ο 19χρονος μέσος είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού ενώ έχει καταγράψει δύο συμμετοχές στην πρώτη ομάδα κατά τη διάρκειας της περσινής σεζόν».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook