Στις 13:00 η ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία που δεν υποβιβάζει ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στη 13:00 αναμένεται να ψηφιστεί η τροπολογία που θα αλλάξει την ποινή για τις ομάδες που εμπίπτουν στην παράβαση της πολυϊδιοκτησίας και εν προκειμένω για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Αυτή τη ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας στο ελληνικό […]

Στη 13:00 αναμένεται να ψηφιστεί η τροπολογία που θα αλλάξει την ποινή για τις ομάδες που εμπίπτουν στην παράβαση της πολυϊδιοκτησίας και εν προκειμένω για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Αυτή τη ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο η οποία έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με την τροπολογία, προβλέπεται η μετατροπή των ποινών για όσες ομάδες εμπλέκονται σε αυτό το καθεστώς, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον ΠΑΟΚ και τη Ξάνθη οι οποίοι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα τιμωρούνταν με υποβιβασμό.

Πλέον, με την παρέμβαση της κυβέρνησης στην εισήγηση της ΕΕΑ, οι δυο ομάδες δεν θα υποβιβαστούν και σύμφωνα με την τροπολογία η ποινήθα μετατραπεί σε αφαίρεση από 3 έως 10 βαθμούς.

Δείτε τη συζήτηση live:

© Πηγή: to10.gr