Μάτος: «Δεν συμφωνώ ότι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια»

Ο Λέο Μάτος μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη επί του Βόλου, τόνισε ότι είναι σημαντικό να νικάς ακόμα και με 1-0, ενώ δεν συμφώνησε στο ότι η ομάδα του δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο PAOK TV: Για τα τελευταία παιχνίδια: «Δεν συμφωνώ ότι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο στα […]

Ο Λέο Μάτος μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη επί του Βόλου, τόνισε ότι είναι σημαντικό να νικάς ακόμα και με 1-0, ενώ δεν συμφώνησε στο ότι η ομάδα του δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο PAOK TV:

Για τα τελευταία παιχνίδια: «Δεν συμφωνώ ότι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια. Απλά κερδίσαμε τα παιχνίδια με 1-0. Αλλά στη Λαμία δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και χρειάστηκε να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας ενώ η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ είναι σημαντική έστω και με αυτό το 1-0».

Για την «μάχη» της κορυφής με τον Ολυμπιακό αλλά και τις «μάχες» εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε όλα αυτά, εμείς επικεντρωνόμαστε στο ποδόσφαιρο. Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι και να παίζω».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook