Δώνης: «Θα επιστρέψουμε σύντομα στην Ευρώπη»

Κάτι ξέρει ή εννοούσε το τέλος της ποινής της UEFA; Ο Γιώργος Δώνης δεν το διευκρίνισε μιλώντας στην ουγγρική εφημερίδα «Nemzeti Sport», αλλά προανήγγειλε την σύντομη επάνοδο του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Η αφορμή για να παραχωρήσει ο Δώνης συνέντευξη σε ουγγρικό μέσο ήταν ο Ντόμινκ Νάγκι. Ο Δώνης μίλησε για την επιλογή του Ούγγρου […]

Κάτι ξέρει ή εννοούσε το τέλος της ποινής της UEFA; Ο Γιώργος Δώνης δεν το διευκρίνισε μιλώντας στην ουγγρική εφημερίδα «Nemzeti Sport», αλλά προανήγγειλε την σύντομη επάνοδο του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Η αφορμή για να παραχωρήσει ο Δώνης συνέντευξη σε ουγγρικό μέσο ήταν ο Ντόμινκ Νάγκι. Ο Δώνης μίλησε για την επιλογή του Ούγγρου εξτρέμ, την προσαρμογή του, αλλά και γενικότερα για την ομάδα και τη σχέση του με τους οπαδούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Νάγκι: «O Νάγκι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι λίγες εβδομάδες μαζί μας, αλλά είμαστε εδώ να τον βοηθήσουμε. Συνάντησα έναν επαγγελματία παίκτη, πολύ αποφασισμένο. Ώριμος τακτικά και ότι του έχω ζητήσει προσπαθεί να το κάνει στον μέγιστο βαθμό. Εχουμε εξαιρετική επικοινωνία, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι τυχαίο πως τον χρησιμοποίησα τόσο γρήγορα στο βασικό σχήμα. Ηταν έτοιμος και του έδωσα την ευκαιρία».

Για το μέλλον του παίκτη στον Παναθηναϊκό: «Από αυτόν εξαρτάται η παραμονή του. Το Σάββατο έπαιξε καλά εναντίον της Λάρισας, ήταν κινητικός, κέρδισε πέναλτι, ενώ στάθηκε άτυχος στην τελική ενέργεια. Κερδίσαμε εύκολα και ο Ντόμινικ είχε μερίδιο στην επιτυχία. Δεν μπορεί ακόμα να βγάλει όλο το 90λεπτο, χρειάζεται χρόνο για να είναι έτοιμος. Αλλά είναι σε καλό δρόμο…».

Για τα κριτήρια της επιλογής του Νάγκι: «Χρειαζόμασταν ένα εξτρέμ και πριν τον αποκτήσουμε τον παρακολουθήσαμε αρκετά. Είχε εξαιρετικά στοιχεία κι έτσι κινηθήκαμε να τον αποκτήσουμε. Μου αρέσει πολύ να παίζουμε από τα άκρα, ο δεξιός εξτρέμ να μπορεί να παίξει και αριστερά, να αλλάζει πτέρυγες, ώστε να δημιουργεί πιο επικίνδυνες καταστάσεις. Ψάχνουμε καλούς ποδοσφαιριστές για τον Παναθηναϊκό, είμαστε σε διαδικασία για να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα για το μέλλον. Ο Ντομινίκ έχει μια μεγάλη ευκαιρία και θα είναι σημαντικό να μπει άμεσα στο κλίμα του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια μεγάλη κλήρωση αυτή με τον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Τη δεδομένη στιγμή προσπαθώ να πάρω το βάρος από τους ώμους των παικτών».

Για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό: «Υπάρχει μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Ως παίκτης ήμουν μέρος πολλών επιτυχιών, συμπεριλαμβανομένης της πορείας στο Champions League. Οι οπαδοί δεν ξεχνούν αυτές τις επιτυχίες, με σταματούν στο δρόμο, θυμούνται και αγωνιούν για το μέλλον αυτής της ομάδας».

Για το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού: «Να μην στεναχωριούνται οι φίλοι της ομάδας, θα επιστρέψουμε γρήγορα στην Ευρώπη!».

© Πηγή: to10.gr