Γαβαλάς: «Υπήρξε διαφορά στους όρους του συμβολαίου του Ποντένσε»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο που «κόλλησε» η μεταγραφή του Ποντένσε στη Γουλβς. Ο Γαβαλάς τόνισε πως η μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ στους λύκους έχει «παγώσει» επειδή υπήρξε διαφορά με την αγγλική ομάδα στους όρους της πώλησης του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ξεκαθάρισε […]

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο που «κόλλησε» η μεταγραφή του Ποντένσε στη Γουλβς.

Ο Γαβαλάς τόνισε πως η μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ στους λύκους έχει «παγώσει» επειδή υπήρξε διαφορά με την αγγλική ομάδα στους όρους της πώλησης του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι η διαφορά δεν είχε να κάνει με το ποσοστό του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, όπως έχει γραφτεί, διότι ο παίκτης ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24 radio:

«Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έδωσε επτά εκατομμύρια ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του Ποντένσε και ο παίκτης ανήκει στην ομάδα. Θέλω να τονίσω ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα με τον Μέντες και τα ποσοστά, όπως γράφτηκε, που ζήτησε.

Η διαφορά ήταν ανάμεσα στις ομάδες και αφορούσε τους όρους του συμβολαίου του και για το λόγο αυτό σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του Ποντένσε.

Αρκετοί λένε πως το μυαλό του ήταν ήδη στην Αγγλία πριν καν κυλήσουν οι εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του και ενδεχομένως αυτό να προκαλεί μια δυσαρέσκεια αλλά να γνωρίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα από τη στιγμή που είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Γνωρίζετε ότι ο Ολυμπιακός φημίζεται για τις σκληρές διαπραγματεύσεις σε υποθέσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές που πρόκειται να πωληθούν».

Και πρόσθεσε: «Με βάση όσα σας ανέφερα αρκετά απ’ όσα έχουν γραφτεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Αν έρθει η Γουλβς με μια άλλη πρόταση θα τη συζητήσει ο Ολυμπιακός: «Ξεκαθάρισα ότι υπήρξε διαφορά ανάμεσα στους όρους του συμβολαίου και δεν έχει να κάνει με το ποσοστό του Μέντες».

Για το αν η διαφορά ήταν στο συνολικό ποσό ή τον τρόπο καταβολής των χρημάτων: «Θα μου επιτρέψετε να μην μπούμε σε λεπτομέρειες».

© Πηγή: to10.gr