«Κοιτάζει τον Ζίφκοβιτς ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με την «A Bola» οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του 23χρονου Σέρβου εξτρέμ της Μπενφίκα, Άντρια Ζίφκοβιτς.

Με τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς να βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της, ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά για να αντικαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο τον 24χρονο εξτρέμ.

Σύμφωνα με την «A Bola» οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του 23χρονου Σέρβου εξτρέμ της Μπενφίκα, Άντρια Ζίφκοβιτς.

Ο 23χρονος μετακόμισε στην Πορτογαλία το 2016 ως ελεύθερος από την Παρτιζάν, ωστόσο τη φετινή σεζόν ο Μπρούνο Λάγκε δεν τον υπολογίζει, αφού ο παίκτης έχει μόλις μία 60λεπτη συμμετοχή στο Κύπελλο.

Συνολικά με τη φανέλα της Μπενφίκα ο Ζίφκοβιτς έχει 85 συμμετοχές, με 4 γκολ και 24 ασίστ.Ο Σέρβος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και έχει 17 συμμετοχές.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον παίκτη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμα ότι ο πρώην ερυθρόλευκος, Λιούμπομιρ Φέισα ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ισπανία και την Αλαβές ως δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του δανεισμού του.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook