Κασάδο: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο πέναλτι»

Στο πέναλτι με το οποίο ο Αρης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στάθηκε ο Χόρχε Κασάδο μετά την ήττα της Ξάνθης στο Κλέανθης Βικελίδης με 1-0, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το παιχνίδι κρίθηκε από ένα πέναλτι που ήταν δίκαιο» […]

Στο πέναλτι με το οποίο ο Αρης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στάθηκε ο Χόρχε Κασάδο μετά την ήττα της Ξάνθης στο Κλέανθης Βικελίδης με 1-0, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το παιχνίδι κρίθηκε από ένα πέναλτι που ήταν δίκαιο»

Για την εικόνα που παρουσίασε η Ξάνθη: «Είχαμε περισσότερη ένταση στον αγωνιστικό χώρο και είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε και να συνεχίσουμε τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα παιχνίδια».

Για την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΟΦΗ: «Είναι μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς θα πρέπει εμείς να είμαστε πρωταγωνιστές καθώς παίζουμε στο γήπεδο μας. Πιστεύω πως αν εμφανιστούμε όπως σήμερα μπορούμε να το κερδίσουμε».

Για την επιστροφή του στην Ξάνθη: «Έλειψα για ένα χρονικό διάστημα αλλά γύρισα στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και δίνω ότι περισσότερο μπορώ».

© Πηγή: to10.gr