Παράσχος: «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι»

Ο έμπειρος προπονητής της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος συνέκρινε το ματς του πρωταθλήματος με τα δύο προηγούμενα κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο, τονίζοντας πως σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, η Ξάνθη έκανε το καλύτερό της ματς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ο Άρης ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα με […]

Ο έμπειρος προπονητής της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος συνέκρινε το ματς του πρωταθλήματος με τα δύο προηγούμενα κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο, τονίζοντας πως σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, η Ξάνθη έκανε το καλύτερό της ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ο Άρης ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε.

Και αν δούμε το παιχνίδι θα διαπιστώσουμε ότι ο Άρης έκανε ευκαιρίες μετά το 1-0 όπου και εμείς ψάξαμε την ισοφάριση, πράγμα που σημαίνει ότι ανταποκριθήκαμε στον αμυντικό τομέα.

Ωστόσο, δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες γρήγορες αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι σε σχέση με τους αγώνες του Κυπέλλου, κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι».

Σε ερώτηση αν οι παίκτες του έχουν επηρεαστεί από τις εξελίξεις με την ΕΕΑ, απάντησε: «Τα παιδιά επηρεάστηκαν διαβάζοντας σε καθημερινή βάση, αλλά μετά την απόφαση δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook