Παναθηναϊκός: Άτυπη διορία στον Ινσούα

Η μεταγραφή του Γιασίν Αγιούμπ και η επικείμενη συμφωνία με τον Καρλίτος, έχουν επισκιάσει την υπόθεση του Εμάνουελ Ινσούα.

Η πλευρά του Αργεντινού αριστερού μπακ είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού περί ενδιαφέροντος της Αλ Ουάχντα.

Ωστόσο, παρότι η γνωστοποίηση για την κρούση από τα Εμιράτα είχε μεταφερθεί στις αρχές της εβδομάδας, ακόμα δεν έχει μετουσιωθεί σε πρόταση. Οι «πράσινοι» επισήμαναν στον Ινσούα πως οποιαδήποτε προσφορά πρέπει να κατατεθεί άμεσα, για να την αξιολογήσουν και εφόσον την αποδεχτούν, να έχουν χρόνο να τον αντικαταστήσουν.

Προφανώς, ο Τσάβι Ρόκα έχει κάνει την προεργασία του, αλλά ο Ιανουάριος τελειώνει και οι διαθέσιμες επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας λιγοστεύουν. Ο Καταλανός σκοπεύει να περιμένει κάτι επίσημο για τον Ινσούα μέχρι τις 25-26/1 και μετά δεν θα μπει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Ο φόβος του Ρόκα είναι ότι θα λάβει την πρόταση της Αλ Ουάχντα στο τέλος του μήνα και ουσιαστικά δεν θα έχει περιθώρια αντίδρασης. Οπότε, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θέλησε να το ξεκαθαρίσει με τον Ινσούα, ο οποίος φαίνεται πως κατανοεί την κατάσταση.

 

© Πηγή: to10.gr