Παντελίδης: «Το ματς μας στράβωσε 2 φορές, στο 2-0 τελείωσαν όλα»

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της Superleague και ο προπονητής των Περιστεριωτών τόνισε ότι το ματς στράβωσε 2 φορές για εκείνους, μία στο κακό ξεκίνημα και μία στην αποβολή, ενώ ανέφερε πως μετά το 2-0 τα πάντα τελείωσαν. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης: «Δεν ήταν […]

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της Superleague και ο προπονητής των Περιστεριωτών τόνισε ότι το ματς στράβωσε 2 φορές για εκείνους, μία στο κακό ξεκίνημα και μία στην αποβολή, ενώ ανέφερε πως μετά το 2-0 τα πάντα τελείωσαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης:

«Δεν ήταν ένα εύκολο ματς από την αρχή και μας στράβωσε δύο φορές. Και δεν μπήκαμε καλά, ο Παναθηναϊκός ήταν πιο συγκεντρωμένος και έβαλε το πρώτο γκολ και μετά όταν μείναμε με δέκα παίκτες, απέναντι στον Παναθηναϊκό που σίγουρα είναι καλός σε αυτό. Να κρατήσει τη μπάλα και να σε ταλαιπωρήσει.

Ευελπιστούσαμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι αν έμενε το 1-0 και φτάναμε προς το τέλος, αλλά με το 2-0 τέλειωσαν όλα. Δυστυχώς, υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο αλλά συνεχίζουμε».

© Πηγή: to10.gr