ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Φερέιρα με τη Λαμία

Ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει το σήμερα (22/1) απόγευμα με πτήση τσάρτερ μέχρι το Βόλο κι από εκεί οδικώς μέχρι τα Καμμένα Βούρλα όπου και θα διανυκτέρευση η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία. Ο ΠΑΟΚ σ’ αυτή την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μίροσλαβ Στόχ που ταλαιπωρείται από ίωση, […]

Ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει το σήμερα (22/1) απόγευμα με πτήση τσάρτερ μέχρι το Βόλο κι από εκεί οδικώς μέχρι τα Καμμένα Βούρλα όπου και θα διανυκτέρευση η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ σ’ αυτή την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μίροσλαβ Στόχ που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και του Ομάρ Ελ Καντουρί που στην προπόνηση της Τρίτης (21/1) δέχθηκε ένα χτύπημα στην γάμπα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα για την αυριανή αναμέτρηση θα προχωρήσει σε αλλαγές αναζητώντας την καλύτερη και ποιοτικότερη ενδεκάδα για φτάσει σε μια ακόμα νίκη. Εκτός της επιστροφής του Δημήτρη Γιαννούλη που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής θα δούμε τον Γιόζιπ Μίσιτς να επιστρέφει στα χαφ και μαζί με τον Μαουρίσιο να συνθέτουν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή.

Οι επόμενες αλλαγές που ίσως δούμε λόγω και του γεγονότος ότι το ματς είναι μεσοβδόμαδα και ακολουθεί ένα ακόμα παιχνίδι αυτό τον Βόλο είναι ποιοι θα αγωνιστούν στην κορυφή της επίθεσης και στον άξονα.

Το πρώτο φαβορί είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Σουριναμέζος ποδοσφαιριστής που ανάρρωσε πλήρως από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε διεκδικεί μια θέση στον άξονα μαζί με τον Δημήτρη Πέλκα. Η δεύτερη μάχη» έχει να κάνει με τον επιθετικό.

Κάρολ Σφιντέρσκι και Τσούμπα Άκπομ θα περιμένουν μέχρι και την αυριανή μέρα για να μάθουν από τον προπονητή τους ποιος από τους δύο θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκοβιτς. Δεξιά ο Μάτος, αριστερά ο Γιαννούλης και στο κέντρο της άμυνας οι Ίνγκασον και Βαρέλα. Στα χαφ οι Μίσιτς και Μαουρίσιο και στις πτέρυγες οι Βιερίνια και Λημνιός. Στον άξονα ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook