«Καλύπτει τη ρήτρα του Ολιβέιρα η Γουλβς»

Ετοιμη να καλύψει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα με την ΑΕΚ και να κάνει δικό της τον Πορτογάλο επιθετικό εμφανίζεται η Γουλβς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό τις τελευταίες ώρες. Οι Βρετανοί φέρονται να είναι έτοιμοι να δώσουν τα 6.5 εκατ. € που αντιστοιχούν στη ρήτρα του Ιβηρα στράικερ. […]

Ετοιμη να καλύψει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα με την ΑΕΚ και να κάνει δικό της τον Πορτογάλο επιθετικό εμφανίζεται η Γουλβς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό τις τελευταίες ώρες. Οι Βρετανοί φέρονται να είναι έτοιμοι να δώσουν τα 6.5 εκατ. € που αντιστοιχούν στη ρήτρα του Ιβηρα στράικερ.

Στη Μεγάλη Βρετανία αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι τις επόμενες 1-2 ημέρες η Γουλβς θα επανέλθει δυναμικά στην υπόθεση του Πορτογάλου, θα δώσει τα χρήματα και θα κάνει δικό της τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ και έκανε τους Αγγλους να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

Αν φύγει ο Ολιβέιρα, η Ενωση θα βγει στην αγορά για να βρει στράικερ, με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία να εμπλέκουν τους Κιτρινόμαυρους με τον Σέρχιο Αραούχο. Μάλιστα, ορισμένα ΜΜΕ εξ αυτών αναφέρουν ότι η ΑΕΚ αγόρασε τον Αραούχο με 3 εκατ. ευρώ και αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει την απόκτησή του από την Λας Πάλμας.

Η «Laprovincia» παρουσιάζει δεδομένη την επιστροφή του «Τσίνο» στην Ένωση, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού στην Αλ Ουάχντα χάλασε και μετακομίζει στην Ελλάδα για χάρη της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμμαχος των κιτρινόμαυρων, αν κινηθούν τελικά για τον Σέρχιο Αραούχο, είναι οι εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι δύο πλευρές, με τον Αργεντινό να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρει ότι ο παίκτης έχει ήδη πωληθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραμίρεθ: «Τον θεωρούσαμε κλεισμένο σε μια ομάδα. Ομως άλλαξαν τα δεδομένα σε κάποια πράγματα και αποφασίσαμε να μην δεχθούμε να τον πουλήσουμε. Κάτι μπορεί να αλλάξει μία φορά, όχι περισσότερες. Ήταν να πάει στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, όμως δεν τήρησαν όσα είχαν πει στον Μανόλο. Δεν θα δεχθούμε αυτή τη διαπραγμάτευση. Τελικά τον πουλήσαμε σε άλλη ομάδα, την οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε. Είναι πώληση».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook