Αραούχο: Η ζωή μετά… (vids)

Τι είχε καιρό να εμφανιστεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ; Το όνομα του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ξανά τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο για την Ένωση ελέω… Νέλσον Ολιβέιρα. Η Γουλβς θέλει τον Πορτογάλο, η ΑΕΚ τον δίνει μόνο με την ρήτρα κι αν συμβεί αυτό, ένας εκ των βασικών υποψήφιων για να αντικαταστήσει […]

Τι είχε καιρό να εμφανιστεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ; Το όνομα του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ξανά τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο για την Ένωση ελέω… Νέλσον Ολιβέιρα. Η Γουλβς θέλει τον Πορτογάλο, η ΑΕΚ τον δίνει μόνο με την ρήτρα κι αν συμβεί αυτό, ένας εκ των βασικών υποψήφιων για να αντικαταστήσει τον Ολιβέιρα είναι ο «Τσίνο».

Λίγο οι δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας για πώληση του Αραούχο σε ομάδα την οποία όμως δεν ανακοινώνει, λίγο το δημοσίευμα της «Laprovincia» που παρουσιάζει ως δεδομένη τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, λίγο και η δεδομένη λατρεία που έχουν οι οπαδοί της Ένωσης προς τον 28χρονο επιθετικό, δεν ήθελε και πολύ να φουντώσει το θέμα. Ένα θέμα όμως με πολλά «αν» και βασική προϋπόθεση την πώληση του Ολιβέιρα.

Αυτό που είναι δεδομένο όμως είναι πως η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που έβγαλε τον καλύτερο (αγωνιστικό και όχι μόνο) εαυτό του Αραούχο ο οποίος με την επιστροφή του το καλοκαίρι του 2018 στις Κανάριες Νήσους, έχει κάνει βήματα πίσω στην καριέρα του, με τους αριθμούς να λένε την αλήθεια. Ας τα πάρουμε με τη σειρά όμως…

Αρχικά με τη λήξη του (δεύτερου) δανεισμού του το καλοκαίρι του 2018 και την επιστροφή του στην Λας Πάλμας, ανανέωσε για πέντε χρόνια το συμβόλαιό του με την ομάδα πιστεύοντας στο πλάνο για την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά ούτε για εκείνον ούτε για την ομάδα, που δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο.

Ο Αραούχο τραυματίστηκε σοβαρά στην καλοκαιρινή προετοιμασία και έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι με την Λας Πάλμας τον Οκτώβρη του 2018. Στα μέσα της σεζόν ήρθε κι άλλος τραυματισμός στο πόδι που τον κράτησε εκτός περίπου για ενάμιση μήνα και τελείωσε τη σεζόν έχοντας συνολικά 26 συμμετοχές με μόλις 4 γκολ και 2 ασίστ στην Segunda Division.

Όσο για τη χρονιά που διανύουμε τα πράγματα μάλλον πηγαίνουν ακόμη χειρότερα για τον Αραούχο που μόλις στα μέσα του περασμένου μήνα επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Συνολικά έχει 6 συμμετοχές, 4 για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο χωρίς κάποιο γκολ.

Ο ίδιος φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της ομάδας του ότι δεν θέλει να μείνει άλλο εκεί, τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε πολύ κοντά στην Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ αλλά η μεταγραφή χάλασε και πλέον μένει να δούμε αν τα σενάρια και τα δημοσιεύματα για την ΑΕΚ έχουν βάση. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ είναι η Ιθάκη του. Εδώ κατέκτησε το πρωτάθλημα και ήταν άκρως παραγωγικός με 23 γκολ και 11 ασίστ σε 60 συμμετοχές.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook