Αυγενάκης για Big-4: «Να αναζητήσουν κοινό τόπο»

Με το θεσμικό ρόλο του υφυπουργού Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης θα πάρει μέρος στη συνάντηση των εκπροσώπων της FIFA με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη. Ο Αυγενάκης tweetαρε για την επικείμενη συνάντηση και κάλεσε τους επικεφαλής Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να «συζητήσουν και να αναζητήσουν κοινό τόπο». Αναλυτικά το […]

Με το θεσμικό ρόλο του υφυπουργού Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης θα πάρει μέρος στη συνάντηση των εκπροσώπων της FIFA με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Ο Αυγενάκης tweetαρε για την επικείμενη συνάντηση και κάλεσε τους επικεφαλής Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να «συζητήσουν και να αναζητήσουν κοινό τόπο».

Αναλυτικά το tweet του Λευτέρη Αυγενάκη:

«Η συνάντηση της προσεχούς Τετάρτης αφορά στο παρόν και στο μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να συζητήσουν ενώπιοι ενωπίοις,να αναζητήσουν και να προσδιορίσουν κοινό τόπο, σε δεδομένα υπαρκτά ζητήματα, προς όφελος του αθλήματος, με στόχο την πρόοδο».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook