Τετ-α-τετ Μπάγεβιτς με Βράνιες για την Εθνική Βοσνίας

Συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε ο Όγκνιεν Βράνιες μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός που εδώ και λίγο καιρό ανέλαβε την Εθνική ομάδα της Βοσνίας βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τους»βυσσινί». Μετά το ματς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «SportSport.ba», είχε συνάντηση με τον […]

Συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε ο Όγκνιεν Βράνιες μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός που εδώ και λίγο καιρό ανέλαβε την Εθνική ομάδα της Βοσνίας βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τους»βυσσινί».

Μετά το ματς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «SportSport.ba», είχε συνάντηση με τον Βόσνιο αμυντικό, με φόντο φυσικά την επιστροφή του στην Εθνική από την οποία είχε τεθεί εκτός επί  Προσινέτσκι λόγω της εξωγηπεδικής του συμπεριφοράς.

Οι δυο τους φυσικά γνωρίζονται πολύ καλά από την συνύπαρξή τους στην Ένωση και πλέον φαντάζει πολύ πιθανό το σενάριο της επιστροφής του Βράνιες στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook