Ρόουζ: «Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα δεν θα ήταν το ίδιο ματς»

Μεταξύ των διακριθέντων του Άρη ήταν ο Λίντσεϊ Ρόουζ απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς βρήκε δυο φορές δίχτυα, με το δεύτερο τέρμα του, ωστόσο, να ακυρώνεται. Ο Γαλλομαυριτανός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA στάθηκε περισσότερο στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του. Για το γκολ που πέτυχε: «Προσπαθώ να κάνω […]

Μεταξύ των διακριθέντων του Άρη ήταν ο Λίντσεϊ Ρόουζ απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς βρήκε δυο φορές δίχτυα, με το δεύτερο τέρμα του, ωστόσο, να ακυρώνεται. Ο Γαλλομαυριτανός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA στάθηκε περισσότερο στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Για το γκολ που πέτυχε: «Προσπαθώ να κάνω δουλειά και στην επίθεση, μου αρέσει να σκοράρω και να παίζω μπροστά. Δεν κερδίσαμε, όμως. Και αυτό είναι πιο σημαντικό από το γκολ που πέτυχα».

Για τα σημεία που έκριναν το ματς: «Στα πρώτα 20 λεπτά κρίθηκαν όλα. Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα δεν θα ήταν το ίδιο ματς. Είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες από τα λάθη του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να μάθουμε από αυτά τα λάθη και να συνεχίσουμε».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook