Δώνης: «Η πρόκριση στο Κύπελλο και η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσουν ψυχολογικά»

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από τα Πηγάδια (0-1) και στρογγυλοκάθισε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι η νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα και η σημερινή νίκη απέναντι στην Ξάνθη θα βοηθήσουν πολύ ψυχολογικά τους παίκτες του. Παράλληλα, μίλησε για τις προσθήκες των Ανουάρ και […]

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από τα Πηγάδια (0-1) και στρογγυλοκάθισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι η νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα και η σημερινή νίκη απέναντι στην Ξάνθη θα βοηθήσουν πολύ ψυχολογικά τους παίκτες του.

Παράλληλα, μίλησε για τις προσθήκες των Ανουάρ και Νάγκι, οι οποίοι κόντρα τους Ακρίτες έκαναν το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο. Το διαχειριστήκαμε πολύ καλά αμυντικά. Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να είμαστε στην τέταρτη θέση. Και η πρόκριση στο Κύπελλο και η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Για τους παίκτες που ήρθαν τώρα στην ομάδα: «Είναι ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις. Ο Ανουάρ έχει συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο Νάγκι στην Πολωνία. Ο Ανουάρ έχει πολλές δυνάμεις, ο Νάγκι έχει στοιχεία που μας λείπουν από την ομάδα. Όσο έρχονται και άλλοι ποδοσφαιριστές θα κάνουν καλύτερους αυτούς που έχουμε ήδη».

Για την αντίδρασή του μετά το ματς με τον ΠΑΣ: «Ήταν κάτι αυθόρμητο και όταν είδα την εικόνα σκέφτηκα ότι μακάρι να βλέπουμε αντίστοιχες».

© Πηγή: to10.gr