Γιούσης: «Αυτά έχει αλλάξει στην ΑΕΚ ο Καρέρα»

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Γιούσης, μίλησε στη Nova για τον αγώνα Κυπέλλου της Ένωσης με τον Αστέρα στη Τρίπολη, για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του και για το τι έχει αλλάξει στην ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα. Αναλυτικά όσα είπε ο 20χρονος μέσος: Για το τι του άρεσε από τον αγώνα της ΑΕΚ στην […]

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Γιούσης, μίλησε στη Nova για τον αγώνα Κυπέλλου της Ένωσης με τον Αστέρα στη Τρίπολη, για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του και για το τι έχει αλλάξει στην ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 20χρονος μέσος:

Για το τι του άρεσε από τον αγώνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη: «Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, η ομάδα του Αστέρα ήταν ανταγωνιστική. Θεωρώ ότι κάναμε μια ωραία εμφάνιση».

Για τα αμυντικά προβλήματα που είχε η ΑΕΚ: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν ήταν στον στόχο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στην αμυντική λειτουργία και γι’ αυτό ο κύριος Καρέρα έβαλε τον Σβάρνα. Από εκεί και έπειτα δεν απειληθήκαμε».

Για το αν το 1-1 δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στην ΑΕΚ: «Εννοείται. Έχουμε ένα γκολ πλεονέκτημα λόγω του ότι σκοράραμε εκτός έδρας».

Για το τι έχει αλλάξει στην ΑΕΚ ο Καρέρα: «Ο κύριος Καρέρα θέλει να βελτιώσει περισσότερο την αμυντική τακτική μας και παράλληλα τον τρόπο που παίζουμε στην επίθεση».

Για την επιθετικότητα και την πίεση που βγάζει η ΑΕΚ: «Ο κόουτς έχει δημιουργήσει ένα σύστημα έτσι ώστε η ομάδα να έχει ευελιξία στα συστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παίζουμε και 4-3-3 και 4-4-2 και πέντε πίσω».

Για το τι του αρέσει από τον Καρέρα: «Μου αρέσει πολύ το 4-3-3 γιατί είναι πιο επιθετικό σύστημα».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Περιμένω ένα παιχνίδι από πλευράς Λάρισας να είναι πίσω από τη μεσαία γραμμή και εμείς να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να κερδίσουμε. Από την ΑΕΛ πρέπει να προσέξουμε περισσότερο τις αντεπιθέσεις».

© Πηγή: to10.gr