ΑΕΚ: Το παλεύει για Τάνκοβιτς

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ήταν από τους παίκτες που έριξε στο τραπέζι των συζητήσεων για την ενίσχυση των άκρων της ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς, από το πρώτο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα. Ο Σουηδός εξτρέμ που έβγαλε μάτια με τη Χάμαρμπι αποτελεί μέχρι και σήμερα προτεραιότητα για την Ένωση, με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή να βρίσκεται […]

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ήταν από τους παίκτες που έριξε στο τραπέζι των συζητήσεων για την ενίσχυση των άκρων της ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς, από το πρώτο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα.

Ο Σουηδός εξτρέμ που έβγαλε μάτια με τη Χάμαρμπι αποτελεί μέχρι και σήμερα προτεραιότητα για την Ένωση, με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον άσο της Χάμαρμπι, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι έχει καμφθεί σχετικά και στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του Σουηδού ποδοσφαιριστή, καθώς οι κιτρινόμαυροι παλεύουν την υπόθεση και έχουν καταφέρει να ρίξουν τις απαιτήσεις του.

Να θυμίσουμε πως ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Σουηδίας και τρεις φορές με την Ανδρών, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νόρκεπινγκ και στη συνέχεια πήγε στη Φούλαμ. Το 2014 μετακόμισε στην Άλκμααρ όπου έμεινε τρία χρόνια. Από το 2017 παίζει στην Χάμαρμπι. Φέτος είχε σε 28 συμμετοχές, 14 γκολ και 8 ασίστ.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook