ΑΕΚ : Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο για Χουλτ

Το συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι με την ΑΕΚ και έχει ακουστεί αρκετές φορές πω δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ένωση. Ο Σουηδός μπακ φερόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου μετά το τέλος του συμβολαίου του, όμως όπως όλα δείχνουν τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Σύμφωνα με το «Sportime» […]

Το συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι με την ΑΕΚ και έχει ακουστεί αρκετές φορές πω δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ένωση.

Ο Σουηδός μπακ φερόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου μετά το τέλος του συμβολαίου του, όμως όπως όλα δείχνουν τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με το «Sportime» η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον 30χρονο αριστερό μπακ και τη νέα σεζόν και ήδη ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται να έχει κάνει την πρώτη κρούση στην πλευρά του παίκτη για να δει τι απαιτήσεις υπάρχουν.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει μιλήσει τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον εκπρόσωπό του για νέο διετές συμβόλαιο και η λογική λέει ότι αργά ή γρήγορα θα επιτευχθεί συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χουλτ αυτή τη στιγμή αμείβεται με 300.000 τον χρόνο, ένα ποσό που αναμένεται να πάρει και για τα επόμενα δυο χρόνια εφόσον ανανεώσει.

© Πηγή: to10.gr