Μπακούτσης: «Κλειδί το επιθετικό στυλ παιχνιδιού μας»

Δηλώσεις στο φακό της NOVA έκανε ο Πέτρος Μπακούτσης με αφορμή το αυριανό ματς πρωταθλήματος του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό (19/01, 7.30 μ.μ.) στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο νεαρός χαφ αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και στο απαιτητικό της πρόγραμμα από το ξεκίνημα του 2020, ενώ ευχαρίστησε τον Μίχαελ Ένινγκ για τις αγωνιστικές ευκαιρίες […]

Δηλώσεις στο φακό της NOVA έκανε ο Πέτρος Μπακούτσης με αφορμή το αυριανό ματς πρωταθλήματος του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό (19/01, 7.30 μ.μ.) στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο νεαρός χαφ αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και στο απαιτητικό της πρόγραμμα από το ξεκίνημα του 2020, ενώ ευχαρίστησε τον Μίχαελ Ένινγκ για τις αγωνιστικές ευκαιρίες που του έχει δώσει.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικές μονάδες σε κάθε θέση. Είναι ένας σύλλογος με παραστάσεις από το Champions League. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά πάντα παλεύουμε για τη νίκη και παίζουμε γι’ αυτήν».

Για τις απουσίες των Γκάμα, Σάσα και Τόνσο: «Είναι μεγάλες απώλειες για εμάς. Έχουν βοηθήσει πολύ. Πρέπει να τους αναπληρώσουμε επαρκώς».

Για τα πολλά παιχνίδια τον μήνα Ιανουάριο: «Υπάρχει κούραση από τα σερί παιχνίδια, αλλά γι’ αυτό προπονούμαστε. Εκτός αυτού, περνάμε ευχάριστα παίζοντας και είναι θετικό πως παίρνουμε και χρόνο συμμετοχής».

Για το ποιο είναι το κλειδί του Άρη: «Το επιθετικό στυλ παιχνιδιού μας και η πίεση ψηλά στον αντίπαλο».

Για τα επιπλέον λεπτά συμμετοχής που πήρε στο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Είμαι χαρούμενος. Ευχαριστώ τον κ. Ένινγκ για την εμπιστοσύνη του. Ελπίζω να πάρω κι άλλα λεπτά μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Για το όνειρό του: «Να παίξω σε υψηλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook