Άρης: Τα πλάνα του Ένινγκ και οι απουσίες 

Η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Μικαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.  Ο Μπα θα πάρει […]

Η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Μικαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.
Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.  Ο Μπα θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Σάσα στα αμυντικά χαφ, ενώ ο Μανσίνι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.
Ο Κουέστα πιθανότατα θα μείνει εκτός εξαιτίας των ενοχλήσεων στον ώμο και τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Έμαν. Τέλος, ένας εκ των Ντιγκινί και Λάρσον θα πάρει τη θέση πίσω από τον Ιντέγε,  που θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης.
© Πηγή: to10.gr