Συνεχίζει… μόνος στο σπίτι ο Παναιτωλικός

Τα έχουμε γράψει… Όποιος μπλέκεται με την «εξυγίανση», δεν έχει καλή κατάληξη… Η Ξάνθη φλερτάρει με τον υποβιβασμό λόγω της συνιδιοκτησία με το σόι του Ιβάν Σαββίδη, ενώ στον Παναιτωλικό έχουν διαρραγεί οι σχέσεις του Φώτη Κωστούλη με την κοινωνία του Αγρινίου. Κάπως έτσι ο Παναιτωλικός θα τελειώσει τη σεζόν… μόνος στο σπίτι. Ή μεταξύ […]

Τα έχουμε γράψει… Όποιος μπλέκεται με την «εξυγίανση», δεν έχει καλή κατάληξη… Η Ξάνθη φλερτάρει με τον υποβιβασμό λόγω της συνιδιοκτησία με το σόι του Ιβάν Σαββίδη, ενώ στον Παναιτωλικό έχουν διαρραγεί οι σχέσεις του Φώτη Κωστούλη με την κοινωνία του Αγρινίου.

Κάπως έτσι ο Παναιτωλικός θα τελειώσει τη σεζόν… μόνος στο σπίτι. Ή μεταξύ συγγενών και φίλων, αφού η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποιεί πως θα εκδίδει μόνο εισιτήρια διαρκείας και όχι μεμονωμένα…

Face control με πιο όμορφη διατύπωση… Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Στον εντός έδρας αγώνα του Παναιτωλικού με τη Λαμία, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 (ώρα έναρξης 20.00), θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και δεν θα διατεθούν απλά εισιτήρια.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα και εκείνους που ακολουθούν έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, σε ειδικές τιμές (σχεδόν στο μισό της τιμής που ίσχυε στα απλά εισιτήρια) οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:
Μεγάλη κερκίδα: 70 (γυναίκες-παιδιά: 50)
Μικρή κερκίδα: 50 (γυναίκες-παιδιά: 35)
Πληρωμή μετρητοίς ή με χρεωστική – πιστωτική κάρτα, έως 6 άτοκες δόσεις.
Για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας και να εξασφαλίσουν τα προνόμια που προσφέρει, θα λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο αύριο Σάββατο (17.00 έως 19.00)».
© Πηγή: to10.gr