«Χαλί» δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στον Ινσούα από Άραβες – Κοντά στην έξοδο ο Αργεντινός

Τρελά λεφτά στα πόδια του Ινσούα. Λεφτά που αν πράγματι του δοθούν επίσημα, τότε είναι δεδομένο πως ο Αργεντινός θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του και οι πράσινοι θα αναζητήσουν άμεσα μεταγραφή αριστερού μπακ για να καλύψει το κενό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα από τα Εμιράτα είναι […]

Τρελά λεφτά στα πόδια του Ινσούα. Λεφτά που αν πράγματι του δοθούν επίσημα, τότε είναι δεδομένο πως ο Αργεντινός θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του και οι πράσινοι θα αναζητήσουν άμεσα μεταγραφή αριστερού μπακ για να καλύψει το κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα από τα Εμιράτα είναι αυτή που έχει εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον της για τον έμπειρο μπακ του Παναθηναϊκού και δείχνει διατεθειμένη να του δώσει έως και δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να τον κάνει δικό της! Με λίγα λόγια, οι Άραβες δείχνουν έτοιμοι να του δώσουν τα εφταπλάσια χρήματα απ’ αυτά που παίρνει τώρα στον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσουν, κάτι που δεδομένα θα τελειώσει τη μεταγραφή.

Παράλληλα, οι πληροφορίες λένε πως η συγκεκριμένη ομάδα είναι έτοιμη να δώσει κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει άμεσα τον παίκτη και να μην περιμένει μέχρι το καλοκαίρι όταν τελειώνει το συμβόλαιό του.

Αυτή τη στιγμή ο Εμανουέλ Ινσούα μοιάζει πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του. Οι Άραβες είναι έτοιμοι να περάσουν από το ενδιαφέρον στην επίσημη πρόταση, κάτι που θα ολοκληρώσει και το deal, το οποίο θα αφήσει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές. Και τον Ινσούα, που θα δει τις απολαβές του να εκτινάσσονται και τον Παναθηναϊκό που θα ωφεληθεί οικονομικά.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook