Ανακοίνωσε τον Μούζεκ η ΑΕΛ

Παίκτης της ΑΕΛ και επίσημα είναι ο Ματέο Μούζεκ. Ο Κροάτης αριστερός μπακ βρίσκεται από χθες στην θεσσαλική πόλη και αφού πέρασε με επιτυχία όλες τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, υπέγραψε με τους «βυσσινί» μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Να θυμίσουμε ότι ο Κροάτης αποκτήθηκε από την Σέριφ Τίρασπολ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού […]

Παίκτης της ΑΕΛ και επίσημα είναι ο Ματέο Μούζεκ. Ο Κροάτης αριστερός μπακ βρίσκεται από χθες στην θεσσαλική πόλη και αφού πέρασε με επιτυχία όλες τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, υπέγραψε με τους «βυσσινί» μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Να θυμίσουμε ότι ο Κροάτης αποκτήθηκε από την Σέριφ Τίρασπολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή Mateo Muzek.

Ο Mateo Muzek είναι από χθες στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Mateo Muzek είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,83, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Κροατίας U21 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Σκωτίας, του Καζακστάν, του Αζερμπαϊτζάν, της Σλοβενίας και φυσικά της Κροατίας. Τελευταία του ομάδα ήταν η Σέριφ Τίρασπολ της Μολδαβίας».

© Πηγή: to10.gr