ΑΕΚ: Θεραπεία για Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο, αποφόρτιση ο Βράνιες

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (17/1) προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στον αριστερό τετρακέφαλο από το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Παρομοίως και ο Παουλίνιο έκανε θεραπεία, καθώς δεν μπόρεσε να πάρει μέρος […]

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (17/1) προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στον αριστερό τετρακέφαλο από το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Παρομοίως και ο Παουλίνιο έκανε θεραπεία, καθώς δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στην αριστερή ποδοκνημική.

Από την πλευρά του, ο Όγκνιεν Βράνιες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης  και το Σάββατο θα κριθεί η παρουσία του στο ματς με την ΑΕΛ, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Τέλος, ο Γιώργος Γιακουμάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά. Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.

 

© Πηγή: to10.gr