Βόλος – Πανιώνιος 2-1: Αχιλλέας ημίχρονο, Μπέος τελικό

Αυτή η ανατροπή δεν είχε και τόσο μεγάλη σχέση με τις άλλες. Αυτή τη φορά δόθηκαν… ρέστα. Απ’ όλους. Με πρώτο και καλύτερο τον Αχιλλέα Μπέο. Με τον Πανιώνιο να προηγείται στο ματς από το 27′ με γκολ του Εμμανουηλίδη και να φλερτάρει με δεύτερο στις κόντρα επιθέσεις, απέναντι στην προβληματική άμυνα των γηπεδούχων, ο […]

Αυτή η ανατροπή δεν είχε και τόσο μεγάλη σχέση με τις άλλες. Αυτή τη φορά δόθηκαν… ρέστα. Απ’ όλους. Με πρώτο και καλύτερο τον Αχιλλέα Μπέο. Με τον Πανιώνιο να προηγείται στο ματς από το 27′ με γκολ του Εμμανουηλίδη και να φλερτάρει με δεύτερο στις κόντρα επιθέσεις, απέναντι στην προβληματική άμυνα των γηπεδούχων, ο δήμαρχος Βόλου βρέθηκε και πάλι στα αποδυτήρια στο ημίχρονο (έχει τιμωρηθεί για παρουσία του σε προηγούμενο παιχνίδι).

Και παρά το γεγονός πως λέει πως δεν έχει σχέση με την ομάδα, παρά μόνο την παρακολουθεί σαν φίλαθλος, έκανε… μπούκα στα αποδυτήρια των διαιτητών. Δεν γνωρίζουμε τι τους είπε. Αυτό που είδαμε με τα μάτια μας είναι πως ο Παπαδόπουλος στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με ό,τι σφύριζε στο πρώτο. Σαν να βγήκε ένας άλλος διαιτητής, αποφασισμένος για… όλα.

Ο Βόλος πίεζε, ο Πανιώνιος κλεινόταν, αλλά το γκολ για τους γηπεδούχους δεν ερχόταν. Αστοχούσαν σε όλα, δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το 74′, όταν σε μια συνηθισμένη φάση μέσα στην περιοχή έπεσε εύκολα ένας παίκτης του Βόλου, ο Παπαδόπουλος πήγε στο VAR και έδωσε αυτό που περίμενε όλο το γήπεδο: πέναλτι για τον Βόλο, 1-1 με εκτέλεση του Μουνίθ.

Λίγο αργότερα, ο Παπαδόπουλος έκανε το… έγκλημα της χρονιάς. Συγκεκριμένα στο 82′, ο Βόλος προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, ο Μουνίθ τσίμπησε την μπάλα από τον Ευαγγέλου, αλλά για να την προλάβει έπιασε τον αμυντικό του Πανιωνίου από το πρόσωπο. Βλέποντας πως δεν προλαβαίνει, έπεσε στο έδαφος και αντί για επιθετικό φάουλ, ο Παπαδόπουλος… ανακάλυψε φάουλ υπέρ του Βόλου και αποβολή του Ευαγγέλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αδίκως ο νεαρός στόπερ αναρωτιόταν τι έκανε με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Μια αποβολή που δεν υπήρχε, λίγο μετά από μια αποβολή που υπήρχε, αλλά δε δόθηκε. Αυτή στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, τον Μελισσά, ο οποίος άρπαξε τον Τσιλουλή από τη μέση και τον έριξε κάτω, με τον παίκτη του Πανιωνίου να βγαίνει μόνος του στην εστία, αλλά ο Παπαδόπουλος έδωσε απλή κίτρινη.

Ο Πανιώνιος μετά τα… απανωτά χτυπήματα δεν άντεξε. Σε μια σέντρα μέσα στην περιοχή στο 87′ ο Τσοκάνης πήδηξε στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 2-1 για τους Βολιώτες, οι οποίοι δικαίως χαρακτηρίζονται ως η ομάδα της… ανατροπής. Γιατί; Απ’ τα 14 παιχνίδια που έχουν παίξει, τα πέντε είχαν ανατροπή.

Με τον Παναιτωλικό έχαναν 1-0 στο ημίχρονο και επικράτησαν 3-2, με τη Λάρισα κέρδιζαν 1-0 στο ημίχρονο και έχασαν 2-1, με την ΑΕΚ προηγήθηκαν 1-0, αλλά έχασαν 3-2 και με τον Ατρόμητο προηγήθηκαν 2-0 και… κατάφεραν να χάσουν με 3-2. Διπλό ημίχρονο, άσος τελικό ή και το αντίστροφο. Μικρή σημασία έχει για την ομάδα της ανατροπής…

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook