Ελλαδάρα: Στο ΟΑΚΑ κάλυψαν με… σκηνή κάμερα του VAR (Pic)

Η εικόνα της χρονιάς; Εάν δεν υπήρχε η περίφημη πρίζα του VAR, θα ήταν σίγουρα. Αλλά και πάλι η εικόνα είναι τόσο χαρακτηριστική, που δεδομένα διεκδικεί την πρωτιά. Επιβεβαιώνοντας ότι το μυαλό του Ελληνα δεν τελματώνει. Δεν κολλάει σε αδιέξοδα και δυσκολίες. Και βρίσκει πάντα λύσεις για να γίνει η δουλειά. Στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, εμφανίστηκε […]

Η εικόνα της χρονιάς; Εάν δεν υπήρχε η περίφημη πρίζα του VAR, θα ήταν σίγουρα. Αλλά και πάλι η εικόνα είναι τόσο χαρακτηριστική, που δεδομένα διεκδικεί την πρωτιά. Επιβεβαιώνοντας ότι το μυαλό του Ελληνα δεν τελματώνει. Δεν κολλάει σε αδιέξοδα και δυσκολίες. Και βρίσκει πάντα λύσεις για να γίνει η δουλειά.

Στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, εμφανίστηκε απόγονος του πολυμήχανου Οδυσσέα. Ο γίγας Ελληνας, που… έσωσε την εικόνα του VAR. Με μια πατέντα που θα ζήλευε και ο ομηρικός ήρωας. Μια πατέντα που μπορεί να την οικειοποιηθεί, να την πατεντάρει και της δώσει το όνομά του. Οπως γίνεται στη γυμναστική με τις ασκήσεις που παίρνουν το όνομα του αθλητή που τις εμπνέεται.

Στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Λαμία, λοιπόν, να σκεπάσουν με μια μικρή σκηνή κάμπινγκ τo VAR. Υπό τον φόβο της βροχής. Σε μια μαγική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τιμή και δόξα στον εμπνευστή.

Η εικόνα «μιλάει» από μόνη της…

E

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook