Περέα: «Βασικός μας στόχος τα πλέι οφ»

Ο Χοακίν Περέα ήταν εκείνος που κλείδωσε το τρίποντο του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Λαμία, με τον Κολομβιανό επιθετικό να τονίζει μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι στόχος της ομάδας είναι τα πλέι-οφ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια ο αντίπαλος έσφιξε πολύ αμυντικά. Στο δεύτερο μέρος εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που […]

Ο Χοακίν Περέα ήταν εκείνος που κλείδωσε το τρίποντο του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Λαμία, με τον Κολομβιανό επιθετικό να τονίζει μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι στόχος της ομάδας είναι τα πλέι-οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια ο αντίπαλος έσφιξε πολύ αμυντικά. Στο δεύτερο μέρος εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας άφησε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και το δεύτερο μέρος ήταν το καλύτερο διάστημα για μας».

Για το γεγονός πως η ομάδα είναι σε θέση πλέι οφ: «Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Θα κοιτάξουμε να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία, θα δίνουμε μάχη για τη νίκη όπως αρμόζει στην ομάδα.

Θέλουμε να νικάμε τους αντιπάλους να παίρνουμε βαθμούς και να καταλήγουμε στα πλέι οφ».

Για τον τρόπο πανηγυρισμού του σαν να διώχνει… την γκαντεμιά: «Απλά ήταν για να διώξω την κακή ενέργεια. Αυτό που προσπάθησα ήταν να έρθει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτό γίνεται με την επιμονή και την υπομονή. Στόχος είναι να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα».

Για το γκολ: «Όταν είδα το κόψιμο του συμπαίκτη μου, κοίταξα να φτάσω γρήγορα μπροστά. Έβλεπα μόνο το γκολ».

Για την ενέργεια που δίνει στην ομάδα: «Πάντα όταν μπαίνω στο γήπεδο είναι για να δώσω το 100%. Να μεταδώσω τη θετική μου ενέργεια. Να πολεμήσω.

Αυτό κάνουμε όλοι μαζί στην ομάδα. Προσπαθώ να μπορέσω να τροφοδοτώ τους συμπαίκτες μου και αυτοί εμένα».

Για το αν έχει μετρήσει σε πόσο κάνει τα 100 μέτρα: «Δεν το έχω κάνει ποτέ. Το χαρακτηριστικό μου είναι να δίνω τα πάντα. Όταν τρέχω είναι για να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας: «Κάθε μέρα και κάθε αγώνα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Πιστεύω πως αυτό που δείχνω οφείλεται στην καλή δουλειά που κάνω με το σταφ του Παναθηναϊκού.

Όλους όσους πλαισιώνουν την ομάδα και είναι δίπλα μου».

Για το αν πίστευε πως τόσο γρήγορα θα έκανε τόσο σημαντικά βήματα προόδου: «Η αλήθεια είναι πως όλα προχώρησαν γρήγορα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δώνη και τον κ. Αγγελίνα για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει.

Έχω καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, προσπαθώ να δώσω το 100% και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του προπονητή».

© Πηγή: to10.gr