Superleague K17: Αναβολή στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (pic)

Η καταιγίδα που πλήττει την Αττική έχει επηρεάσει τα πάντα και ανάμεσα τους, το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα Κ17 της Superleague. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αλλά το παιχνίδι έμελλε να μην ολοκληρωθεί. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ξέσπασε έντονη βροχόπτωση και σε ελάχιστο χρόνο, τα γήπεδα του προπονητικού […]

Η καταιγίδα που πλήττει την Αττική έχει επηρεάσει τα πάντα και ανάμεσα τους, το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα Κ17 της Superleague. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αλλά το παιχνίδι έμελλε να μην ολοκληρωθεί.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ξέσπασε έντονη βροχόπτωση και σε ελάχιστο χρόνο, τα γήπεδα του προπονητικού κέντρου του Τριφυλλιού γέμισαν νερό. Επομένως, στην ανάπαυλα ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, ώστε να μην ρισκάρει τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Οι κανονισμοί της Superleague δεν ορίζουν ότι το ματς πρέπει να διεξαχθεί εντός 24 ωρών, όπως προβλέπεται για τους μεγάλους και το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι η αναμέτρηση να τελειώσει την Τετάρτη. Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός προηγείται 2-0 του Παναθηναϊκού.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook