ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Στο «παλατάκι» διοργανώνεται το boxing event του Ολυμπιονίκη και πρώην αθλητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παυλίδη, με την παρουσία μάλιστα του πυγμάχο Roy Jone jr. Ο Σαββίδης βρέθηκε εκεί όπως και πολλοί ακόμα από τον ΠΑΟΚ, […]

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Στο «παλατάκι» διοργανώνεται το boxing event του Ολυμπιονίκη και πρώην αθλητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παυλίδη, με την παρουσία μάλιστα του πυγμάχο Roy Jone jr.

Ο Σαββίδης βρέθηκε εκεί όπως και πολλοί ακόμα από τον ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων οι Πέλκας, Γιαννούλης και Λημνιός από την ποδοσφαιρική ομάδα. Επιπλέον, στο «Παλατάκι» βρέθηκαν και μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ, που είχαν συνομιλίες με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

Νωρίτερα ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για τα ανοικτά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας και τα οποία είναι αρκετά και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες στους συνεργάτες του.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook