Ολυμπιακός: Πάνω από 2.000 οπαδοί στην Τρίπολη

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Και θέλει να το κάνει έχοντας στο πλευρό του τους οπαδούς του. Κάτι που δεν επετράπη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αλλά θα επιτραπεί κανονικά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, την ερχόμενη Κυριακή. Όσοι οπαδοί των Ερυθρόλευκων επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο, μπορούν να […]

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Και θέλει να το κάνει έχοντας στο πλευρό του τους οπαδούς του. Κάτι που δεν επετράπη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αλλά θα επιτραπεί κανονικά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, την ερχόμενη Κυριακή.

Όσοι οπαδοί των Ερυθρόλευκων επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο, μπορούν να το κάνουν από την μπουτίκ του Αστέρα Τρίπολης, Τετάρτη έως Παρασκευή σε ώρες καταστημάτων και την Κυριακή από τις 14:00 έως τη σέντρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, πάνω από 2.000 οπαδούς τους αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους οι Ερυθρόλευκοι για το παιχνίδι στην Αρκαδική πόλη. Με τους φίλους των Πειραιωτών να κατακλύζουν το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με σκοπό να ωθήσουν τον Ολυμπιακό στη νίκη.

© Πηγή: to10.gr