Κούγιας για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Μία ομάδα που περίμενε το μοιραίο» (vid)

Δεν υπάρχει αμφιβολία και κανένας δεν μπορεί να υποκριθεί ότι δεν γνωρίζει…

Το ρεπορτάζ του ONE Channel δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της σχέσης μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης μέσω του Ιβάν Σαββίδη και επαφίεται στην Πολιτεία για να αναλάβει τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της πολυϊδιοκτησίας στη Superleague.

Η σύνδεση μεταξύ των δύο ομάδων καταργεί την ισονομία στο πρωτάθλημα και δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, τόσο στην κορυφή, όσο και στα Play Offs. Διότι η Ξάνθη διεκδικεί τη συμμετοχή της στη διαδικασία για προφανείς λόγους και αυτό ίσως να στερήσει μία θέση από άλλες ομάδες που μάχονται στα ίσα, όπως η Λάρισα.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μίλησε στο ONE Channel για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη και τόνισε ευθέως ότι οι «ακρίτες» δεν είναι ανεξάρτητοι. Όσο για το σαββατιάτικο ματς ΠΑΟΚ – Ξάνθη στην Τούμπα, ο Κούγιας ήταν ακόμα πιο περιγραφικός…

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια στο ONE Channel:

«Ήταν ένα ματς που υπήρχε ένας μονόλογος επί 90 λεπτά. Κανονικά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βάλει 15 γκολ που λόγω ενός καταπληκτικού τερματοφύλακα δεν τα έβαλε. Ήταν θέμα χρόνου να μπει όχι μόνο ένα γκολ. Η Ξάνθη ήταν σαν σάκος του μποξ. Δεν αντέδρασε ποτέ. Δεν διεκδίκησε τίποτα. Ήταν μια ομάδα που περίμενε το μοιραίο. Αν μπουν στα πλέι οφ ομάδες όπως η Ξάνθη και ο Ατρόμητος, ομάδες που δεν είναι ανεξάρτητες τότε θα είναι πλέι οφ που θα είναι ενός ανδρός αρχή».

 

© Πηγή: to10.gr