Άρης: Ζήτησε αλλά δεν πήρε εισιτήρια για ΟΦΗ

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο (14/12, 5.15 μ.μ.) στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Οι κίτρινοι από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα είχαν ζητήσει εισιτήρια από την κρητική ΠΑΕ. Σήμερα είχαν νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους της για το ζήτημα, αλλά εκείνοι έδωσαν τελικά αρνητική απάντηση, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας. Να […]

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο (14/12, 5.15 μ.μ.) στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι κίτρινοι από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα είχαν ζητήσει εισιτήρια από την κρητική ΠΑΕ. Σήμερα είχαν νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους της για το ζήτημα, αλλά εκείνοι έδωσαν τελικά αρνητική απάντηση, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας.

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μεταξύ των δυο ομάδων στο Κλεάνθης Βικελίδης ο ΟΦΗ είχε καταθέσει αίτημα για εισιτήρια, λίγα στον αριθμό.

Τότε η αστυνομία είχε ζητήσει να μείνουν κενές πολλές θέσεις στη θύρα 1 του γηπέδου – σχεδόν οι μισές -, κάτι που δεν ήταν εφικτό, οπότε το θέμα έληξε εκεί.

© Πηγή: to10.gr