Ένινγκ: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Τους τρεις βαθμούς ήταν σε θέση να πάρει ο Άρης στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σύμφωνα με τον Μίχαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως ο VAR επηρέασε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Φετφατζίδη. Για τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Μίχαϊ Κόρχουτ: «Ο Φετφατζίδης ήταν σε πολύ καλή […]

Τους τρεις βαθμούς ήταν σε θέση να πάρει ο Άρης στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σύμφωνα με τον Μίχαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως ο VAR επηρέασε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Φετφατζίδη.

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Μίχαϊ Κόρχουτ: «Ο Φετφατζίδης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Όσο για τον Κόρχουτ δεν είχε κάτι σοβαρό, αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί για τα απαιτητικά παιχνίδια στη συνέχεια και να μην τον επιβαρύνουμε».

Για την αναμέτρηση: «Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, όχι όμως με τον τρόπο που ήρθε. Είχαμε ευκαιρίες για κάτι καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Από την στιγμή που μπαίνει το γκολ στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και αυτό πρέπει να μας προβληματίζει».

Για τη χρήση VAR: «Πιστεύω ότι οι πολλές διακοπές του VAR επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο στο τελευταίο λεπτό μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Τονίζω ξανά, όμως, ότι ο VAR επηρεάζει αρνητικά τους παίκτες, καθυστερεί πολύ το παιχνίδι».

Για το πώς θα έρθουν οι νίκες: «Ίσως πρέπει να βελτιώσουμε την οργάνωσή μας, όταν δεχόμαστε κάποιο γκολ πρέπει να πετύχουμε παραπάνω για να πάρουμε τη νίκη. Οι απουσίες λόγω καρτών δεν μας βοηθάει και έχουμε πολλές ομάδες στο ίδιο επίπεδο».

Για τον στόχο της τρίτης θέσης: «Δεν πρέπει να στοχεύουμε στην τρίτη θέση. Στους αγώνες που είμαι εδώ δεν έχουμε ήττα. Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας και πρέπει να πάρουμε από εδώ και πέρα όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook