Φεράντο: «Θέλαμε τη νίκη, ομάδα με ποιότητα ο Παναθηναϊκός»

Ο Βόλος ήρθε ισόπαλος με 1-1 στην έδρα του με τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς όπου οι πράσινοι είχαν περισσότερε ευκαιρίες. Ο Χουάν Φεράντο μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στην κάμερα της Nova και αφού τόνισε ότι η ομάδα του ήθελε τη νίκη, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αντίδραση της ομάδας του μετά […]

Ο Βόλος ήρθε ισόπαλος με 1-1 στην έδρα του με τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς όπου οι πράσινοι είχαν περισσότερε ευκαιρίες.

Ο Χουάν Φεράντο μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στην κάμερα της Nova και αφού τόνισε ότι η ομάδα του ήθελε τη νίκη, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αντίδραση της ομάδας του μετά το 0-1.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και πως του αξίζουν συγχαρητήρια για τη δουλειά που γίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εμείς θέλαμε τη νίκη. Το παιχνίδι ξεκίνησε μ΄ ένα πέναλτι που σηκώνει συζήτηση. Βγάλαμε χαρακτήρα. Είμαι ενοχλημένος διότι στο δεύτερο ημίχρονο χάναμε την μπάλα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε τα ποδόσφαιρο που θέλαμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με ποιότητα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, μιας και έχει μια πολύ καλή ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook