Μιλάς εσύ Αχιλλέα για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ;

Ελλάς το μεγαλείο σου! Στην εποχή της… εξυγίανσης μπορείς να τα ζήσεις όλα. Όπως τον Αχιλλέα Μπέο, κολλητό του Ιβάν που έβαλε τον «δικό του» Βαγγέλη Γραμμένο στην ΕΠΟ, να κάνει σοβαρές καταγγελίες κατά του Γραμμένου. Τον Αχιλλέα Μπέο που έβαλε πλάτη για την ΕΠΟ του Γραμμένου να κάνει επίθεση σε ΕΠΟ και ΚΕΔ με […]

Ελλάς το μεγαλείο σου! Στην εποχή της… εξυγίανσης μπορείς να τα ζήσεις όλα. Όπως τον Αχιλλέα Μπέο, κολλητό του Ιβάν που έβαλε τον «δικό του» Βαγγέλη Γραμμένο στην ΕΠΟ, να κάνει σοβαρές καταγγελίες κατά του Γραμμένου.

Τον Αχιλλέα Μπέο που έβαλε πλάτη για την ΕΠΟ του Γραμμένου να κάνει επίθεση σε ΕΠΟ και ΚΕΔ με αφορμή το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού στο ματς που είναι σε εξέλιξη στον Βόλο.

Ο Δήμαρχος που υποτίθεται πως δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του Βόλου, απειλεί με μηνύσεις στον διαιτητή του αγώνα, μιλάει για εποχές Σπανέα και Δημητρόπουλου και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων σε αγώνες που έχουν να κάνουν με στοιχηματισμό. Ο Μπέος που ξέρει απ μέσα το «παιχνίδι» στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης κάνει αυτές τις καταγγελίες.

Ο Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας υπάρχει ή ο Μπέος έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει χωρίς να καλείται ποτέ; Και στην τελική ότι ένας «δικός μας», όπως ο Μπέος κάνει τέτοιες καταγγελίες μήπως είναι πιο σοβαρές καθώς είναι «εκ των έσω»; Μήπως ο Μπέος επιδώκει με κάθε ευκαιρία να «χτυπήσει» τον Γραμμένο για τους δικούς του λόγους, πάντα για το καλό του ποδοσφαίρου όπως άλλωστε λειτουργούν όλοι στην… εξυγίανση;

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Δυστυχώς επιστρέφουμε το ποδόσφαιρο στην εποχή του Σπανέα και του Δημητρόπουλου και το χειρότερο είναι ότι η αλλοίωση των αποτελεσμάτων σε αγώνες έχει να κάνει και με τον στοιχηματισμό.

Μετά τον αγώνα και μετά από αυτό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ που δεν θα σφύριζε ούτε ο Αλαφούζος θα υποβάλλω μήνυση κατά του διαιτητή του αγώνα. Είναι ντροπή για την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, αλλά και κυρίως γι αυτό το νέο διαιτητή που αμαυρώνει το όνομά του με τέτοιες διαιτησίες!

Και ντροπή στον Σιδηρόπουλο που υποτίθεται ελέγχει από το VAR!»

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook