ΑΕΚ: Ανακοινώνεται και πιάνει άμεσα δουλειά ο Καρέρα

Μόνο τα διαδικαστικά απομένουν για την έναρξη συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μάσιμο Καρέρα. Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Σλούτσκι, οι «κιτρινόμαυροι» επικεντρώθηκαν πλήρως πάνω στην περίπτωση του Ιταλού, με τις δυο πλευρές τελικά να καταλήγουν σε συμφωνία. Ο πρώην προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας βρέθηκε χθες (7/12) στην Αθήνα για να μιλήσει από κοντά με […]

Μόνο τα διαδικαστικά απομένουν για την έναρξη συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μάσιμο Καρέρα. Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Σλούτσκι, οι «κιτρινόμαυροι» επικεντρώθηκαν πλήρως πάνω στην περίπτωση του Ιταλού, με τις δυο πλευρές τελικά να καταλήγουν σε συμφωνία.

Ο πρώην προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας βρέθηκε χθες (7/12) στην Αθήνα για να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους της «Ένωσης», ενώ παρακολούθησε από τα επίσημα του ΟΑΚΑ την εμφατική νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών οδήγησαν σε οριστική συμφωνία, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της ημέρας. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως το deal θα έχει πιθανότατα διάρκεια 1,5 χρόνου, καθώς ο Ιταλός πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Τον 55χρονο προπονητή θα πλαισιώσουν στο τεχνικό τιμ δύο συμπατριώτες του, ένας που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του και ένας γυμναστής. Η πρώτη προπόνηση του Καρέρα με τη νέα του ομάδα αναμένεται για τη Δευτέρα, καθώς σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό, ενώ το ντεμπούτο του θα γίνει το επόμενο Σάββατο στο κρίσιμο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια (20:00).

Πάντως, ο ίδιος δεν σκοπεύει να χάσει πολύτιμο χρόνο και έχει αρχίσει από τώρα τη δουλειά, καθώς συνεχίζει την εξονυχιστική μελέτη πάνω στα προβλήματα και τις αδυναμίες της «Ένωσης» που θα κληθεί να επιλύσει.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook