Ολυμπιακός: «Δεν προκύπτει τίποτα»

H ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της Super League και την πρόεδρο του Μονομελούς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι που εκπροσωπήθηκαν από τους Ιωάννη Χατζησαββάογλου και Κώστα Καραπαπά στην απολογία του ζήτησαν την αλλαγή του άρθρου, με το οποίο έχουν παραπεμφθεί, τονίζοντας ότι από τον κανονισμό δεν προβλέπεται να […]

H ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της Super League και την πρόεδρο του Μονομελούς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι που εκπροσωπήθηκαν από τους Ιωάννη Χατζησαββάογλου και Κώστα Καραπαπά στην απολογία του ζήτησαν την αλλαγή του άρθρου, με το οποίο έχουν παραπεμφθεί, τονίζοντας ότι από τον κανονισμό δεν προβλέπεται να λαμβάνεται υπόψη η έκθεση της αστυνομίας.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Ολυμπιακού εξήγησε πώς βάσει κανονισμών, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ελεγχθεί πειθαρχικά για τη ρίψη μπουκαλιού αλλά και για το τραυματισμό του Αστυνομικού καθώς αυτό καταγράφηκε από τον παρατηρητή βάσει μαρτυρίας τρίτου.

Περισσότερα σε λίγο…

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook