Κοιτάζει Κάνιας η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος μάλιστα αναμένεται μέσα στην ημέρα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το deal. Πέρα όμως από την περίπτωση του προπονητή που φαίνεται να τελειώνει στην Ένωση «τρέχουν» και το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν γίνεται ανταγωνιστική […]

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος μάλιστα αναμένεται μέσα στην ημέρα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το deal.

Πέρα όμως από την περίπτωση του προπονητή που φαίνεται να τελειώνει στην Ένωση «τρέχουν» και το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν γίνεται ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στο δεύτερο μισό αλλά και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ένα σενάριο λοιπόν που έχει κυκλοφορήσει θέλει την ΑΕΚ να έχει στο στόχαστρο της τον Χοσέ Κάνιας, ο οποίος είναι φευγάτος από τον Ερυθρό Αστέρα. Την ίδια ώρα μάλιστα που εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια με τους Σέρβους και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός μέσος αρέσει σε πολλούς στην ΑΕΚ, που εφόσον αποφασιστεί από τον Καρέρα αλλά και τον Ίβιτς δεν αποκλείεται η Ένωση να «κυνηγήσει» τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

© Πηγή: to10.gr