Ντι Μάρτζιο: «Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Καρέρα, έρχεται αύριο στην Ελλάδα» (pic)

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι ο προπονητής που «φουλάρει» για να κλείσει ο Ίλια Ίβιτς τις τελευταίες ώρες με τον Ιταλό τεχνικό να είναι το φαβορί μετά το «ναυάγιο» με τον Λέονιντ Σλούτσκι. Ο 55χρονος τεχνικός, με τον οποίο οι πρώτες συζητήσεις είχαν γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο, μάλιστα φαίνεται πως είναι θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ […]

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι ο προπονητής που «φουλάρει» για να κλείσει ο Ίλια Ίβιτς τις τελευταίες ώρες με τον Ιταλό τεχνικό να είναι το φαβορί μετά το «ναυάγιο» με τον Λέονιντ Σλούτσκι.

Ο 55χρονος τεχνικός, με τον οποίο οι πρώτες συζητήσεις είχαν γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο, μάλιστα φαίνεται πως είναι θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ και έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 1,5 έτους με τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Καρέρα πρέπει να θεωρείται προπονητής της ΑΕΚ και αύριο αναμένεται στην Ελλάδα για τις λεπτομέρειες και την οριστική συμφωνία.

Όπως όλα δείχνουν ο Καρέρα θα είναι ο διάδοχος του Νίκου Κωστένογλου με τον Ίβιτς να επιδεικνύει ταχύτατα αντανακλαστικά μετά την αρνητική τροπή του Σλούτσκι ο οποίος ήταν και ο πρώτος στόχος.

© Πηγή: to10.gr