ΠΑΟΚ: Αποθέωσε τον Ίνγκασον ο Γκρέταρσον

Ο Ίνγκι Ίνγκασον πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου ήταν και ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Φερνάντο Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Ο πρώην παίκτης και τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Άρναρ Γκρέταρσον, μίλησε στο «Metropolis 95,5» για τον συμπατριώτη του τον οποίο και αποθέωσε τονίζοντας ότι […]

Ο Ίνγκι Ίνγκασον πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου ήταν και ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Φερνάντο Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας.

Ο πρώην παίκτης και τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Άρναρ Γκρέταρσον, μίλησε στο «Metropolis 95,5» για τον συμπατριώτη του τον οποίο και αποθέωσε τονίζοντας ότι θα κάνει πολύ μεγάλη καριέρα.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος που πάει καλά ο Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι χρόνο όταν πας σε μια καινούργια ομάδα και αυτό έγινε με τον Ίνγκι και ελπίζω να πάει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.

Έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι σκληρός στην άμυνα και πολύ καλός στις στημένες φάσεις και έχει το γκολ και αυτό αποδεικνύεται από τα 17 που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Ο Ίνγκασον ταιριάζει στη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ και στη λειτουργία του συλλόγου».

Αν ζήτησε τη συμβουλή σας για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, καθώς έχετε περάσει στο παρελθόν από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ:

«Δεν μιλήσαμε όταν ήρθε η ώρα ο Ίνγκασον να αφήσει τη Ροστόφ και να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Στην πορεία είχαμε συζήτηση».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook