Ζαμπά: «Ευχαριστώ για τη στήριξη, θα γυρίσω πιο δυνατός» (pic)

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Λέο Ζαμπά, με την επιστροφή του Βραζιλιάνου άσου του ΠΑΟΚ να υπολογίζεται σε τρεις μήνες. Ο Λατινοαμερικάνος το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέφερε ότι θα γυρίσει πιο δυνατός, ενώ ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξή […]

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Λέο Ζαμπά, με την επιστροφή του Βραζιλιάνου άσου του ΠΑΟΚ να υπολογίζεται σε τρεις μήνες.

Ο Λατινοαμερικάνος το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέφερε ότι θα γυρίσει πιο δυνατός, ενώ ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξή τους.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, την οποία συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Ο Θεός είναι αυτός που αποφασίζει! Τώρα είναι ώρα αποθεραπείας για να κάνω αυτό που αγαπώ! Ευχαριστώ τους πάντες στην ομάδα, τους φιλάθλους, την οικογένειά μου και τους φίλους μου για την στήριξη και τις προσευχές! Θα γυρίσω πιο δυνατός!»

Δείτε την ανάρτησή του:

© Πηγή: to10.gr