Ολυμπιακός: Εβγαλε ξανά όλο το πρόγραμμα ο Βαλμπουενά, ατομικό ο Γκιγιέρμε

Την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο (23/11, 19:30) στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 συνέχισε ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς για δεύτερη σερί μέρα είδε τον Ματιέ Βαλμπουενά να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τον […]

Την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο (23/11, 19:30) στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 συνέχισε ο Ολυμπιακός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για δεύτερη σερί μέρα είδε τον Ματιέ Βαλμπουενά να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τον Πορτογάλο, ενώ ο Γκιγιέρμε έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ανεβάζει στροφές και όπως όλα δείχνουν θα είναι διαθέσιμος για το σπουδαίο παιχνίδι που ακολουθεί με την Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League και φυσικά για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή, μετά το πέρας της οποίας ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook